Cache updated at: 16:20:14, 22-10-16

"Katupartiointi on kansalaisvaikuttamista hyvässä mielessä"

  • Lahden seutu 15.1. 15.44.
  • PÄIVITETTY 15.1. 15.54.
Jari Ronkainen
 

Hollola

Kansanedustaja Jari Ronkaisen (ps.) mukaan viime päivien keskustelu pakottaa ottamaan kantaa katupartiointiin.

- Tuntuu siltä, että järjellinen keskustelu unohtuu ja pyritään etsimään vikoja niin kansalaisten partioinnista kuin toimintaa vastustavista. Poliittinen keskustelu on tietyissä piireissä edennyt siihen, että nyt pitää kieltää katupartiointi. Näin Suomessa aina tehdään. Kielletään kaikki, ettei varmasti joku pahoita mieltään tai loukkaannu fyysisesti, vaikka suurta osaa ihmisiä asia ei koske millään tavalla ja osalle on asiasta hyötyä, hän kirjoittaa blogissaan.

- Nettikeskusteluissa on olennaiset asiat jo sanottu, mutta ne hautautuvat epäasiallisen ja tarpeettoman keskustelun alle. Perussuomalaiset Nuoret ry:n 3. varapuheenjohtaja Daniel Kaartinen toteaa kirjoituksensa lopuksi hyvin olennaisen asian: Tämä on myös merkki siitä, kuinka Suomessa ei oltu varauduttu turvapaikanhakijoiden massaan nostamalla poliisin määrärahoja.

- On selvää, että koko katupartiointi on lähtenyt liikkeelle turvapaikanhakijoiden tulvimisesta Suomeen. Taharrush gamai -ilmiön rantautuminen Eurooppaan vielä korostaa tätä. Osa kansalaisista toteaa, että turvallisuudentunne on heikentynyt ja osittain siksi, ettei poliisi näy tarpeeksi.

http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/kunta-ja-palvelut/kaikki/27452-persuehdokkaan-floppi-avoimen-rasistinen-vaalivideo-2015-02-20

Tulosta sivu
TEKSTI:
Hämeen Kaiku