Cache updated at: 11:21:58, 25-10-16

Riihimäen harjoitusjäähalli nimetään valmentajan mukaan

  • Riihimäen seutu 10.2. 19.47.
Jukka Jalonen
 

Riihimäki

Riihimäen uusi harjoitusjäähalli nimetään Jukka Jalonen -harjoitusjäähalliksi jääkiekkovalmentaja Jukka Jalosen mukaan. Hallin käyttönimenä on JJ-areena.

Palkitsemistilaisuus järjestettiin Cocks–BK-46-käsipallo-ottelun puoliajalla keskiviikkona. Samalla Jaloselle luovutettiin 10 000 euron stipendi, jonka hän ohjaa oman harkintansa mukaisesti riihimäkeläisen nuorisoliikunnan edistämiseen. 

Jukka Jalonen on valmentajaurallaan voittanut niin nuorten kuin aikuisten joukkueiden maailmanmestaruuden. Samaan on pystynyt vain yksi toinen valmentaja maailmassa. Seuratasolla Jalonen on valmentanut HPK:n Suomen mestaruuteen.

- Syntyperäinen riihimäkeläinen Jukka Jalonen on panostanut vahvasti nuorisojääkiekkoon ja junioritoimintaan. Jalonen on edistänyt jääkiekkoilun vahvoja periaatteita ja korostanut aina harjoittelun merkitystä. Näin ollen on hieno nimetä Riihimäen uusi harjoitusjäähalli Jukka Jalosen mukaan, kaupunginjohtaja Seppo Keskiruokanen sanoo.

Riihimäki on muistanut Jalosta aiemmista saavutuksistaan kaupungin mestarimitalilla, kristallimaljakolla ja stipendeillä, jotka hän on voinut käyttää riihimäkeläisen liikunnan edistämiseen. Stipendeillä on edistetty valmentajakoulutusta sekä tuettu vähävaraisten lasten harrastustoimintaa.

Jukka Jalonen -harjoitusjäähallia käyttävät jääkiekkoilijat, kaukalopalloilijat, ringette-pelaajat sekä taito- ja muodostelmaluistelija. Muita hallin käyttäjiä ovat koululaiset, puulaaki- ja työpaikkaliikkujat. Hallissa pääsee luistelemaan kaikki riihimäkeläiset yleisillä yleisöluisteluvuoroilla. Lisäksi hallissa järjestetään messu- ja liikuntatapahtumia kaikkina vuodenaikoina. Halli otettiin käyttöön lokakuussa 2014.

Tulosta sivu
TEKSTI:
Hämeen Kaiku
KUVA:
Wikimedia/Tuomas Puikkonen